19:54
Корисні сервіси для веб-майстра

Whois.com - Корисний сервіс, де можна перевірити дані про власника домену, реєстратора, хостингу.


Pr-cy.ru - Дуже хороший сервіс для перевірки показників сайту, показує також кількість сторінок в індексі Яндекса і Гугла, ключові слова в топі і багато чого ще. До речі, у них є плагін для браузерів.

Cy-pr.com - Аналог попереднього сервісу, чогось більше, чогось менше.


Xseo.in - Відмінний сервіс, там повно інструментів для аналізу сайту. Покаже і whois, і беклінки на сайт, і індексацію і т.д.


Xtool.ru - За допомогою цього сервісу можна оцінити якість сайту-донора при купівлі посилань. Можна перевірити щодня без реєстрації до 10 сайтів, інші запити платні. Після реєстрації отримаєте бонус - 50 безкоштовних перевірок.


Ahrefs.com - Тут можна перевірити кількість зворотних посилань на ваш сайт, а також дізнатися, де вони розміщені. Крім цього покаже ще багато корисних даних.

Semalt.com - Покаже позиції вашого сайту в пошуковій системі за основними ключовими словами, які можна задати самостійно. Можна побачити динаміку зміни позицій.

Line.pr-cy.ru - Новий сервіс від творців pr-cy. Перевіряє позиції сайту за ключовими словами, які треба задати вручну. Сервіс платний вартість перевірки одного ключового слова всього 0,05 рублів.


Tic-history.ru - Якщо займаєтеся покупкою доменів з ТИЦ, то обов'язково перевіряйте історію ТИЦ за допомогою цього сервісу. Ну або просто з цікавості.


Linkpad.ru - Колишній Solomono. Покаже скільки вхідних і вихідних посилань на підприємстві, що перевіряється сайті.


Google.ru - Додати сайт в Google

Yandex.ru - Додати сайт в Yandex

Mail.ru - Додати сайт в Mail

Просмотров: 401 | Добавил: LUNIX | Теги: Корисні сервіси для веб-майстра | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar